Tem 2017
2016-2017 Akademik Yılı Bahar Dönemi Lisans Mezunları Diploma İşlemleri

Değerli mezunlarımız,

Diplomanızı 10 Temmuz - 25 Temmuz 2017 tarihleri arasında bağlı bulunduğunuz fakülteden, 25 Temmuz 2017 tarihinden sonra İTÜ Ayazağa Yerleşkesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı'ndannüfus cüzdanınızı ibraz ederekalabilirsiniz.

Yapılması gereken işlemler

1- Kütüphane borcu olan mezunların borcunu ödemek için Ayazağa Yerleşkesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı'na başvurması gerekmektedir. (Borcu yoktur yazısı alınmasıgerekmez.)

2- İTÜ Mezun Bilgi Sistemine kayıt olmayan mezunların kayıt yapmaları gerekmektedir.Kayıt için tıklayınız.(Üye olunması yeterlidir. Çıktı alınmasıgerekmez.)

Diploma Teslim Almak İçin Gerekli Belgeler

1- Nüfus cüzdanı ibraz edilecektir.

2- Yemin metni imzalanacaktır. (Diploma teslim aşamasında Yemin Metni öğrenciye verilecektir.)

3- Yabancı uyruklu öğrenciler mezun bilgi formunu dolduracaklardır. (Forum için tıklayınız.)

Diploma Durumu Sorgulama Sayfası

Diplomanızı almaya engel her hangi bir durum olup olmadığını öğrenmek için tıklayınız.

Diploma almaya kendisi gelemeyecek mezunlar,yerlerine diploma alacak kişiye noter onaylı vekalet belgesi (ASLI) vererek diplomalarını aldırabilirler.

DETAYLI BİLGİ ;